Over ons

Home Over ons

Welkom op onze website!

Zoekt u voor uzelf of voor een ander een operatieve behandeling van het overgewicht? Laat u dan inspireren door deze informatie.

Wij streven naar de beste kwaliteit van zorg door hooggespecialiseerd werk met een team van zorgverleners die zich dagelijks, reeds jarenlang, bezig houdt met deze zorgvraag. Datzelfde geldt ook voor de anesthesiologen, verpleegkundigen en secretaressen binnen ons team.

Dr.Pierre Feskens is initiatiefnemer en oprichter van Obesitas Kliniek IntoBalance te Zierikzee, een zelfstandige kliniek gespecialiseerd in maagverkleiningsoperaties.

Obesitas Kliniek IntoBalance is een nieuwe kliniek door bekende zorgverleners! Onze specialisten zijn zeer ervaren door hun werk in een andere gerenommeerde obesitaskliniek.

We hebben reeds duizenden maagverkleiningsoperaties uitgevoerd met bewezen superieure kwaliteit en ook, met hem, de overige medisch specialisten verbonden aan de kliniek IntoBalance te Zierikzee. Allen hebben zich net als Feskens volledig toegelegd op maagverkleiningsoperaties en de behandeling van overgewicht en zij hebben samen reeds meer dan 10.000 ingrepen succesvol uitgevoerd en nog veel meer mensen begeleid naar een gezond gewicht. Daarnaast publiceren zij regelmatig wetenschappelijke artikelen over maagverkleiningsoperaties en zijn verbonden aan de meest vooraanstaande beroepsverenigingen op het gebied van Obesitaschirurgie in Nederland.

Wij streven er naar om u binnen onze nieuwe kliniek zo snel mogelijk te helpen. Dat kan door korte wachttijden en overzichtelijke behandelingen. U weet snel waar u aan toe bent.

Wij streven naar toegankelijke zorg. Snel antwoord krijgen op uw vragen is één daarvan. Een toegankelijk gebouw en toegankelijke mensen zijn twee andere voorwaarden.

Wij waren op zoek naar mogelijkheden om de patiënten meer continuïteit van zorg te bieden, vooral in deze tijd van onzekerheid door de gevolgen van Corona. Wij zien hierdoor ongewild oplopende wachtlijsten en een toename aan patiënten die door te lange wachttijden voor operatie steeds meer medische klachten krijgen.

De coronacrisis heeft duidelijk gemaakt dat obesitas-zorg als één van de eersten plaats moest maken voor andere patiënten in het algemeen ziekenhuis. Door alles in eigen beheer te doen is onze kliniek minder afhankelijk van deze keuzes en hopen wij u voortvarender te kunnen en te mogen behandelen.

Ons enige doel is tenslotte u zo snel mogelijk te helpen met een passende oplossing voor uw overgewicht!
Staat u in een ander ziekenhuis op de wachtlijst voor een operatie? Vraagt u dan bij ons naar de mogelijkheden.

Heeft u een vraag?

Wij streven er naar om u binnen onze nieuwe kliniek zo snel mogelijk te helpen. Dat kan door korte wachttijden en overzichtelijke behandelingen.

Neem contact op +31 6 82 04 08 97